co/ Malski

on kasvualusta, kohtaamispaikka ja uusi toimintamalli tulevaisuuden haasteiden kohtaamiseen.

kasvualusta2

co/Malskin coworking-tiloista voit vuokrata vakituisen työhuoneen, työpöydän tai  työpisteen. Asiakkaiden käytössä on lisäksi neuvotteluhuoneita sekä yhteinen keittiö-/oleskelutila. Lisäksi palveluihimme kuuluvat langaton web sekä kopiointipalvelut kanta-asiakashintaan.

Työhuoneen (tilaa 2 hlölle) vuokra 300,00/kk + alv sisältäen neuvottelu- ja yhteistilojen käytön, sähkön sekä muut palvelut.

Vakituisen työpöydän vuokra 100,00/kk + alv sisältäen oman vakituisen pöydän, lukittavan laatikoston, neuvottelu- ja yhteistilojen käytön, sähkön ja muut palvelut.

Työpisteen vuokra 75,00 (10 krt) + alv sisältäen pöytäpaikan, yhteistilojen käytön, sähkön ja muut palvelut. Neuvottelutila erillisen sopimuksen mukaisesti.

KATSO mitä tiloja ja palveluita co/Malskilta löytyy >>


co/ Malskista kirjoitetaan

Verkkolehti Esipuhe 24.5.2014 | Teksti: Mikko

Co/ Malski on Kulmakatu 5:ssä sijaitseva coworking- eli vapaasti suomennettuna yhteistyötila. Kyseinen tila on ensimmäinen laatuaan Lahdessa ja ilmiö on vielä uudehko koko maan tasolla. Maailmalla yhteistyötiloja on jo paljon ja Lahdessakin käyttäjäkuntaa on reilun vuoden aikana ehtinyt tulemaan monipuolisesti.

LUE JUTTU KOKONAAN >>

LAMK.fi 8.5.2013 | Teksti ja kuva: Helena Salakka

Työskenteletkö läppärisi kanssa? Haluaisitko työskennellä muualla kuin omassa kopperossa yhdessä muiden kanssa? Nyt se on mahdollista Lahdessa. Lahden keskustaan Kulmakadulle on avattu tila nimeltä co/ MALSKI, joka on Lahden ensimmäinen niin kutsuttu coworking-tila. Yhteensä 400 neliön tilat käsittävät muunneltavia työpisteitä sekä kokous-, neuvottelu- ja oleskelutilat…

LUE JUTTU KOKONAAN >>

ESS.fi 9.5.2013

Lahden keskustassa avautui helmikuussa kaupungin ensimmäinen coworkingtila co/Malski. Tästä Kulmakadulla toimivasta monitilatoimistosta voi vuokrata tilapäisiä työpisteitä vaikka päiväksi tai kuukausiksi. Samoin vuokrataan kokous- ja neuvottelutiloja.

LUE JUTTU KOKONAAN >>Katso myös co/ MALSKIN tulevat ja menneet tapahtumat >>